Условия за ползване

 

 

Условия за ползване

Общи условия за ползване на dioteq.com

 

 ВНИМАНИЕ! МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ТЕЗИ УСЛОВИЯ, ПРЕДИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ТОЗИ WEB САЙТ. ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ WEB САЙТ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ПРИЕМАТЕ ТЕЗИ УСЛОВИЯ. АКО НЕ ПРИЕМАТЕ ТЕЗИ УСЛОВИЯ, НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТОЗИ WEB САЙТ.

 

                    

                         1. Лични данни. DIOTEQ гарантира конфиденциалност на личните данни на своите клиенти, декларирайки, че те няма да бъдат използвани за различни от предназначението си цели, а именно: установяване на контакт с клиента при уточняване подробности около поръчката и начините за нейната доставка и заплащане. Личните данни, предоставени от клиента, се използват от служителите на фирмата и за издаване на фактура и гаранция за закупения продукт.

 

                    

                         2. Покупки Началото на търговските взаимоотношения между потребителя и DIOTEQ започват при изпращането на поръчката от потребителя, а именно: след попълването на изискваните лични или фирмени данни и натискане на бутона „изпрати“. В най-кратко време служител на  DIOTEQ ще се свърже с потребилтеля за потвърждение и уточнение по поръчката. DIOTEQ носи отговорност за пристигането на пратката. Потребителят получава заявените стоки на посочения адрес за доставка или от най-близкия офис на куриерската фирма. В момента на доставката потребителят получава стоките с прикрепена фактура и приемо-предавателен протокол.

 

                    

                            3. права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

         Съгласно ЗЗП DIOTEQ  Ви предоставяме свободно следната информация: 
 

-        името и адреса на DIOTEQ по регистрация – „ДИОТЕК” ЕООД , гр.Пловдив 4000 ул.“Гео Милев" 20; ИН:203126839

-        характеристиките на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт.

-        DIOTEQ  не носи отговорност при невярност на посочената от производителя информация за характеристиките на стоката.

-        всички цени на www.dioteq.com са изписани С ВКЛ. ДДС .

-        Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

-        Отказ от стоката -Потребителят има право да се откаже  и върне стоката в рамките на седем работни дни, считани от момента на получаване на стоката. Стоките не трябва да имат нарушен търговски вид: да не липсват опаковки, документация, трайни носители, да не бъде инсталирана операционна система, да няма видими драскотини по повърхностите на стоката, да не липсват лицензионните стикери, както и компоненти от стоката. Транспортните разходи по връщането се поемат от  DIOTEQ .

-         Гаранционно обслужване
С всяка поръчка за стоки подлежащи на гаранционно обслужване DIOTEQ издава гаранционна карта с данните на стоката и гаранционните срокове. 
Гаранцията губи валидност:
1) при изгубена гаранционна карта; 
2) при опит за ремонт от неоторизиран от  DIOTEQ сервиз; 
3) при повреди причинени от неправилна експлоатация; 
4) при нарушаване на физическата цялост на изделието; 
5) при химическо, електрическо или друго въздействие несвързано с нормалната експлоатация на продукта; 
6/ при настъпването на изрично упомената в гаранционната карта услови. Гаранцията не покрива компоненти на продукта с ограничен срок на годност (батерии, консумативи и др.). Гаранционното обслужване се извършва от посочените сервизни центрове, при наличие на пълна документация и окомплектовка на изделието. 
 

 

ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ WEB САЙТ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ПРИЕМАТЕ ТЕЗИ УСЛОВИЯ. АКО НЕ ПРИЕМАТЕ ТЕЗИ УСЛОВИЯ, НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТОЗИ WEB САЙТ.

Copyright 2013-2020, ДИОТЕК ЕООД Design By PavoThemes

WE ACCEPT

paymethods